Digital lunchföreläsning med Lena Stenberg 24/5

Hanna
1 minuter att läsa

Qjouren bjuder in till nästa tillfälle i vår föreläsningsserie!

KVINNOHEMMET ROSEN OCH PROGRAMMET CORE ADDICTION 

På Qjouren möter vi kvinnor utsatta för mäns våld som också har beroendeproblematik. För att ta sig ur ett missbruk, bearbeta trauman, ta sig ur destruktiva beteendemönster och relationsmönster krävs ett helhetsperspektiv som vi ofta ser saknas. Vi har därför bjudit in Lena Stenberg från Kvinnohemmet Rosen att berätta om hur deras verksamhet ser ut.

Behandlingen på Kvinnohemmet Rosen utgår från 12-stegsmodellen men har även kognitiva inslag. Programmet Core Addiction kombinerar arbete med beteenden i vardagen med djupgående känslomässig bearbetning. Ett speciellt anpassat program för kvinnor med missbruksproblem som utsatts för fysisk/psykisk misshandel. Kvinnohemmet Rosen arbetar både med våldet och beroendesjukdomen. 

Föreläsare är Lena Stenberg, behandlingsansvarig på Kvinnohemmet Rosen.

 

Föreläsningen är öppen för alla, både yrkesverksamma och privatpersoner. Det kommer att finnas tid för frågor. Ingen föranmälan. Föreläsningen kommer inte att spelas in.

Datum: onsdag 24 maj 2023

Tid: 12:00-13:00

Zoom-länk: KLICKA HÄR

 

Frågor och funderingar? Skriv till info@qjouren.se 

VARMT VÄLKOMNA!

Tidigare inlägg

Digital lunchföreläsning med Carin Holmberg 25/4

Nästa inlägg

Digital lunchföreläsning 22/8: Varför går hon inte?